Hopp til innhold

Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://www.jokern.no

Informasjonskapsler

www.jokern.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies) på nettsiden for å forbedre kvaliteten og brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legger seg i minnet på nettleseren din.

Ved å besøke vårt nettsted samtykker du i at vi setter informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke. Dette gjør du ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at dette kan føre til at nettstedet vårt ikke fungerer optimalt.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Denne nettsiden benytter analyseverktøy fra Facebook og Google med den hensikt å se hvordan nettsiden benyttes. www.mathisen.me lagrer ingen data om deg som bruker men gjennom Google Analytics og Facebook Pixel kan detaljer om deg loggføres og lagres hos Google og Facebook om du er logget inn hos noen av de på enheten du bruker til å lese denne hjemmesiden.

Data som samles gjennom analyseverktøyene vil ikke bli benyttet til markedsføring, opprettelse av besøkslister eller struktureres for videredistribusjon.